Aanmelding

 

Vanwege de vele aanmeldingen is er op dit moment helaas een aanmeldstop. Aanmeldingen worden daarom niet aangenomen. Zodra er weer ruimte is vervalt de aanmeldstop.

 

Voor u zich aanmeldt, kijkt u even onder het tabblad: welke zorg (onder het tabblad aanbod)?

Voor 2025 heb ik niet met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Onder het tabblad praktische zaken (vergoeding/tarieven) is hierover meer informatie te vinden.

U kunt zich als cliënt aanmelden via dit formulier: AANMELDEN PRAKTIJKDIALOOG 

Na aanmelding neem ik (in de regel binnen 3 werkdagen) contact met u op. Soms is het wenselijk om telefonisch te overleggen of uw hulpvraag past binnen mijn praktijk. Het kan zijn dat ik u dan even bel. Voor de aanmelding is ook een verwijsbrief van de huisarts nodig. Zonder verwijsbrief kan ik de aanmelding niet aannemen. De huisarts kan de verwijsbrief via deze website versturen (zie hieronder: verwijzing).

In het kennismakingsgesprek zullen we stil staan bij uw hulpvraag en proberen we tot een passend behandelplan te komen. Daarna maken we vervolgafspraken.

Bij aanmelding gaat u tevens akkoord met de algemene voorwaarden zoals vermeld op de website onder praktische zaken en de privacystatement zoals opgesteld in het te downloaden document op de pagina: Privacy | AVG

Verwijzing

Als huisarts kunt de verwijsbrief via de onderstaande link versturen. Dit is een beveiligde e-mail omgeving via Zivver conversatiestarter.

Kijkt u voor u verwijst nog even onder het tabblad welke zorg? (onder tabblad: aanbod). Zo voorkomen we niet passende verwijzingen.

In de verwijsbrief moet staan: naast de cliënt gegevens uw persoonlijke AGB code, handtekening, verwijsdatum, reden van verwijzing, dat er een vermoeden van een DSM 5 diagnose is, en of het een verwijzing voor de gespecialiseerde of generalistische basis ggz is.

https://app.zivver.com/l/start/e10129b1-9bd6-4fa4-82c6-eb7de3dba1eb

Wachttijd

Wanneer ik geen aanmeldstop heb, is de aanmeldwachttijd (de tijd tussen de aanmelding en de intake) meestal ongeveer drie maanden.

Behandelingswachttijd (de tijd tussen de intake en de start van de behandeling) is meestal ongeveer twee weken. Ik streef ernaar om direct na de intake de behandeling te starten.

Aanvullende informatie omtrent wachtlijsten in de zorg van de Nederlandse zorgautoriteit (Nza):

“Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen)” Zie voor meer informatie de website van de Nza: www.nza.nl