.

Welke zorg

 

Met welke vraag kunt u bij mij terecht?

U kunt zich als volwassene aanmelden voor psychotherapie. U kunt bij mij terecht als er zorgen zijn op het gebied van angst, onzekerheid, stemmingsproblemen, chronische pijnklachten, lichte persoonlijkheidsproblematiek of wanneer u last heeft van de effecten van meegemaakte ingrijpende gebeurtenissen.

Mensen hebben recht op de juiste zorg. Als ik denk dat ik uw zorgvraag onvoldoende kan beantwoorden, dan bespreek ik dat met u, en zoeken we naar een passend alternatief of een passende aanvullende behandeling. Hierover zal, in overleg met u, contact gezocht worden met degene die u naar mij verwezen heeft.

Dit zou bijvoorbeeld kunnen wanneer blijkt dat u een meer ingebedde behandeling nodig heeft dan ik als kleinschalige praktijk kan bieden. Bijvoorbeeld bij persoonlijkheidsproblematiek en/of verslaving. Ook wanneer er sprake is van (dreigende)crisissituaties kan ik niet optimaal aan de zorgvraag voldoen. In de regel zie ik mensen wekelijks of om de week en niet in de schoolvakanties. Er is geen crisisdienst en/of 24-uur bereikbaarheid.